Nieuws

Trainerclinics komend seizoen

16 april 2018

Beste jeugdcommissie/ bestuur,

 

Trainers van Stichting Amsterdamse Jeugd Volleybal (SAJV), Albatros, VV Amsterdam en KVA hebben de koppen bij elkaar gestoken om het jeugdvolleybal in Amsterdam naar een hoger niveau te tillen. Dit willen wij bereiken door het organiseren van workshops voor trainers maar ook door kennis met elkaar te delen. Afgelopen seizoen zijn we hiermee gestart en hebben we drie clinics voor iedereen georganiseerd. Op een clinic waren meerdere workshops te volgen. Komend seizoen willen we dit graag voortzetten.

Graag zien wij meer verenigingen aansluiten bij dit initiatief. Hiervoor zetten wij voor u de voordelen en de kosten op een rijtje.

 

Voordelen

 

  • De verenigingen die meedoen kunnen voor vast bedrag een onbeperkt aantal verenigingstrainers de workshops laten volgen.
  • Per seizoen worden er minimaal drie clinics met meerdere workshops voor alle trainers georganiseerd.
  • De workshops worden gegeven door verschillende toptrainers met verschillende invalshoeken zoals technisch, tactisch, mentaal, planning etc.
  • De workshops worden georganiseerd op zondagen aansluitend op de trainingen van SAJV. (14:00-18:00)
  • Elke clinic wordt afgesloten met borrel om verder kennis te delen.
  • De verenigingen die meedoen komen ook terecht in een poel waarin informatie wordt gedeeld. Denk aan beleidsstukken, teamboeken, trainingsmateriaal, tips etc.
  • Veel workshops worden erkend door de bond waardoor er ook licentiepunten voor licentietrainers te verkrijgen zijn.
  • Verenigingen die aansluiten en trainers ook willen laten deelnemen aan een trainerscursus krijgen per deelnemer 50 euro korting op de cursussen VT2 en VT3 bij Pass on Changes

 

Kosten

Op dit moment zijn er 4 verenigingen aangesloten bij dit initiatief. VV Amsterdam, KVA, Albatros en Volamos. De kosten per vereniging zijn op dit moment 400,- euro per seizoen. Echter als er meer verenigingen aansluiten kunnen we de kosten van de verenigingen laten dalen (tabel 1) en creƫren we wel nog meer mogelijkheden voor top clinics en toptrainers.

Aantal verenigingen:

Kosten per vereniging per seizoen. (minimaal 3 clinics)

4 verenigingen

400,- euro

5 verenigingen

375,- euro

6 verenigingen

350,- euro

7 verenigingen

325,- euro

8 verenigingen

300,- euro

9 verenigingen

275,- euro

10 of meer verenigingen

250,- euro

Tabel 1

Meedoen

Heb je als vereniging interesse om mee te doen met dit initiatief dan horen wij dit graag. Neem hiervoor contact op met Rogier van Meggelen (info@sajv.nl) 
Geen nieuwsberichten gevonden
Sponsor
SAJV werkt samen met:
Terug naar boven