Algemene informatie

De Stichting

Stichting Amsterdams Jeugd Volleybal (SAJV) is een initiatief van Rogier van Meggelen en Fester van Noord.
De stichting wordt gesteund door de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo)en Sportservice Amsterdam. Het project is bedoeld om een impuls te geven aan het niveau van volleyballend Amsterdam.  
Wij proberen, via Stichting Amsterdams Jeugd Volleybal, het volleybal in Amsterdam verder te helpen ontwikkelen en te laten groeien. Tevens proberen we de gezamenlijke doelstellingen en belangen van alle betrokkenen te verwezenlijken. Stichting Amsterdams Jeugd Volleybal heeft zoals elke stichting een bestuur. Deze stichting heeft naast de volleybaldoelstellingen ook de doelstellingen om non-profit te zijn en zelfstandig te kunnen bestaan. Hierdoor vragen wij een eigen bijdrage voor de trainingen om onze kosten te kunnen dekken maar streven wij altijd om deze kosten zo laag mogelijk te houden.
 
Eigen bijdrage trainingen (deze bijdragen gelden vanaf seizoen 2019-2020)

Om deze trainingen te kunnen organiseren zijn we genoodzaakt een eigen bijdrage te vragen.
  • Voor kinderen die in een groep trainen waarbij de trainingen 1 uur duren is de bijdrage 85 euro. Hiervoor ontvangt u minimaal 24 activiteiten* van minimaal 1 uur en een gratis SAJV shirt. 
  • Voor kinderen die in een groep trainen waarbij trainingen 1,5 uur duren is de bijdrage 165 euro. Hiervoor ontvangt u minimaal 24 activiteiten* van minimaal 1,5 uur en een gratis SAJV shirt. 
  • Voor kinderen die in een groep trainen waarbij trainingen 2,5 uur duren is de bijdrage 265 euro. Hiervoor ontvangt u minimaal 24 activiteiten* van minimaal 2,5 uur en een gratis SAJV shirt. 
  • Voor kinderen die in een groep trainen waarbij trainingen 3 uur duren is de bijdrage 315 euro. Hiervoor ontvangt u minimaal 24 activiteiten* van minimaal 3 uur en een gratis SAJV shirt. 
* Een activiteit kan een training (zaal/beach), clinic of deelname aan een toernooi zijn. Het is mogelijk dat er twee activiteiten op 1 dag worden gerekend.

Mocht je later instromen kun je twee trainingen gratis meedoen. Besluit je hierna te blijven trainen wordt er vanaf de eerste training dat je mee bent gaan trainen een bijdrage gerekend. Deze bijdrage wordt verrekend met het aantal trainingen dat het huidige seizoen van SAJV nog had vanaf het moment je mee bent gaan trainen. 
Alle jeugdleden die extra willen trainen zijn bij ons welkom zolang er plek is.

Trainerscursussen/clinics

Ook helpen wij graag verenigingen en trainers verder. Naast het aanbieden van extra trainingen worden er bij Stichting Amsterdams Jeugd Volleybal ook trainerscursussen en clinics georganiseerd. Deze clinics en cursussen worden aangegeven in de agenda en op social media. Meer informatie hierover vind je in het tabblad trainerscursussen.
Sponsor
SAJV werkt samen met:
Terug naar boven