Activiteiten

Trainerclinic 2

Datum 11 nov 2018
Tijdstip 14:30 - 19:00 uur
Locatie Sporthal van Hogendorphal
Adres Van Hogendorpstraat 921 1051 CE Amsterdam
Let op deze clinic is bij de van Hogendorphal!!

Bij onze tweede trainersclinic hebben we weer een mooie mix van twee workshops met veel nuttige technische tips en trics. Met maar liefst twee traineropleiders is succes weer gegarandeerd.

Allard Jongsma die start met gaat de service en rally pass en verdedigen en Patrick Tonnaer die daarna aan de slag gaat met de aanval. Voor een uitgebreide introductie klik voor meer informatie: 

Let op:
  • Neem voor deze workshop wel je sportspullen mee!
  • Kosten voor trainers van niet deelnemende verenigingen zijn 10,- 
  • Ook zijn er 3 licentiepunten te verkrijgen.
Patrick Tonnaer is actief als trainer sinds 1993. In de loop der jaren bouwde hij als trainer ervaring op als trainer van damesteams van eerste klasse tot eredivisie niveau. Als jeugdtrainers was hij actief bij de NVS meisjes C-B-A. Van 2008 tot 2012 werkte hij als Talentcoach op Papendal en was hij belast met het vinden en opleiden van getalenteerde meisjes. Daarnaast is hij sinds 2004 betrokken bij de VT-4 opleiding. Sinds 2012 is hij een van de ondernemers van de Nevobo en verzorgt hij in Zuid Nederland de trainersopleiding op VT-2 en VT-3 niveau.  
Tijdens de workshop gaat Patrick in op een methode voor het aanleren of verbeteren van de aanval. 


 
Allard Jongsma is vorig jaar ook geweest waarbij hij dynamisch trainen met grote groepen heeft behandeld. Allard is naast trainer ook opleider VT2 en VT3 in regio Noord met zijn bedrijf Trainerleert. Met zijn ervaring op zowel hoog en laag niveau, senioren en jeugd zal hij elke trainer tips en trics kunnen geven om de training te optimaliseren.

Dit keer gaat Allard aan de slag met de serviceen rallypass en de verdediging. 
 


Let op: 

Omdat deze clinics worden georganiseerd door diverse verenigingen uit Amsterdam is deelname voor deze trainers gratis. Trainers van andere verenigingen zijn natuurlijk ook weer van harte welkom.

Wij vragen voor deze clinic een bijdrage van 10 euro per persoon. 


Programma:

14:15 Inloop
14:30 Welkomswoord en Start workshop 1
16:15 Pauze
16:30 Start workshop 2
18:15 Einde en opruimen
18:15 Borrel voor vragen en netwerken.
 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 52
Sponsor
SAJV werkt samen met:
Terug naar boven