Activiteiten

Kennismaken met het Meerjaren Opleidingsplan Volleybal

Datum 9 mrt 2014
Locatie SAVJ
Website bekijken
Maximaal aantal deelnemers 100
Stichting Amsterdams Jeugd Volleybal (SAJV) zet zich in voor het vergroten van het algemene niveau van volleybal in de Regio Amsterdam en omstreken. Naast het aanbieden van een extra training voor jeugd op de zondagochtend zet de stichting zich ook in voor het opleiden van trainers. Zo wordt er op dit moment al onder de vlag van SAJV zowel een VT2 als een VT3 cursus georganiseerd in samenwerking met Ine Klosters.
Op zondag 9 maart van 10.00 - 13.00 uur organiseert SAJV in samenwerking met de Nevobo regio West en Dotcomscope een clinic over het Meerjaren Opleidingsplan Volleybal en kennisplatform van Dotcomscope op het ROC van Amsterdam.
Dotcomscope en de Nederlandse Volleybalbond hebben de handen ineen geslagen voor de digitale ondersteuning van het Meerjaren Opleidingsplan Volleybal (MOV). Het MOV is vertaald in een online kennisplatform welke bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van jonge volleyballers en de ideale assistent is voor iedere (jeugd)trainer.
 
De bijeenkomst bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. In het theorie gedeelte ontvangen trainers informatie over het werken met het kennisplatform. In het praktijkgedeelte zal met behulp van de trainingsgroepen van SAJV een vertaling gemaakt worden van het MOV naar praktijk.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 10,-
Sponsor
SAJV werkt samen met:
Terug naar boven