Activiteiten

2e trainersclinic

Datum 1 mei 2018
Tijdstip 14:00 - 18:00 uur
Locatie Sporthal MBO College Zuid - ROC van Amsterdam.
Adres Europaboulevard 13, Amsterdam
Website bekijken
Maximaal aantal deelnemers 100
2e trainersclinic
Op onze tweede clinic, 12 november van 14:00-18:00 komt het bedrijf Sportjeal twee clinics geven. 
Sportjeal is een bedrijf dat zich inzet op het gebied van clubsupport, bewegingsscholing en sportreizen.

Vanuit de wensen van trainers zullen veel praktijk voorbeelden en oefeningen de revue passeren die je kan meenemen naar je eigen training.
Clinicgevers Sven Walleze en Allard Jongsma zijn beide ervaren volleybaltrainers die graag hun visie en ideeen met jullie delen.

Sportjeal:

“Vanuit het ontwikkelmodel LTAD bouwen wij bij Sportjeal vanaf 2 tot 18+ leeftijd aangepaste sportprogramma's waarin iedereen op eigen tempo en keuze kan bewegen en ontwikkelen.
Zo zijn bijvoorbeeld onze trainingen aan de CMV-jeugd steeds vanuit de behoeften die kinderen op die leeftijd nodig hebben.
Met een model waarin fitness, snelheid, skill en functioneel bewegen elke training opnieuw worden behandeld, leren we kinderen breed ontwikkelen, krijgen ze voldoende herhaling en worden ze continu uitgedaagd om de grens te verleggen. Zo lokken we bij hen de growth mindset uit waarbij het kind steeds nieuwe uitdagingen wil

Sven Walleze:

In de clinic zal ik met veel praktijkoefeningen laten zien hoe ik de 4 elementen fitness, snelheid, skill en functioneel bewegen in een training terug laat komen. Daarnaast zal ik laten zien hoe ik een herhaalwens en een growthmindset uitlok bij kinderen.


Allard Jongsma:

Hoe krijg je grote trainingsgroepen actief in beweging en hoe gebruik je de ruimte optimaal.
Naast de organisatie van je groepen en ruimte ga ik in op trainersskills; waar kijk je naar als trainer en hoe differentieer je binnen groepen.

Voor deze clinic zijn 3 licentiepunten te verkrijgen. Klik op meer voor het programma en meer informatie betreft kosten en de clinicgevers.
Sven Walleze heeft zich heeft gespecialiseerd in bewegen en volleybal. Sven heeft meerdere beweegspeeltuinen in België opgezet en is onder andere eigenaar van Sportjeal. Door zijn kennis van Bodymaps, LTAD en (beach)volleybal te combineren zal deze clinic voor iedere trainer uitdagingen bieden om mee te nemen naar zijn eigen training. 

Allard Jongsma is naast trainer bij Sportjeal ook opleider VT2 en VT3 in regio Noord. Met zijn ervaring op zowel hoog en laag niveau, senioren en jeugd zal hij elke trainer tips en trics kunnen geven om je training te optimaliseren. 

Wij vragen voor deze clinic een actieve werkhouding dus zaalschoenen en sportkleding mee.

Let op:

Omdat deze clinics worden georganiseerd door Volamos, VV Amsterdam, KVA, Albatros, Passonchances en SAJV is deelname voor deze trainers gratis. Trainers van andere verenigingen zijn natuurlijk ook weer van harte welkom. Wij vragen hiervoor een bijdrage van 10 euro per persoon. 

Programma:

14:00 Inloop
14:15 Welkom en mededelingen
14:20 Start clinic Sven Walleze
15:45 Pauze
16:00 Start clinic Allard Jongsma
17:45 Einde en opruimen
18:00 Borrel

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 28
Sponsor
SAJV werkt samen met:
Terug naar boven