Aanbevelingen

De aanpak met veel persoonlijke aandacht, veel balcontact en veel individuele aanwijzingen werkt! Ron Heeren, trainer Oberon

13 maart 2015
De Stichting Amsterdams Jeugd Volleybal (SAJV) zet zich inmiddels al een aantal jaren in om enthousiaste jonge volleyballers extra trainingsmogelijkheden te bieden. SAJV bied de jeugd intensieve begeleiding waar vooral veel aandacht wordt geschonken aan het op passend nivo aanleren van de basis- en gevorderde volleybaltechnieken. Ook jeugdleden van volleybalvereniging Oberon uit Weesp profiteren van de unieke mogelijkheden die SAJV ze biedt. Elke zondagochtend reizen een aantal van onze enthousiaste A-B-C jeugdleden af naar Amsterdam om zich daar 2.5 uur lange intensief te laten begeleiden door een team gekwalificeerde trainers o.l.v. hoofdtrainer Rogier van Meggelen. De aanpak met veel persoonlijke aandacht, veel balcontact en veel individuele aanwijzingen werkt! De afgelopen jaren hebben we de Oberon jeugd die ook bij SAJV traint sneller zien groeien in hun spel. Juist voor de kids die net even wat meer willen (en vaak ook kunnen) als de vereniging hen kan bieden blijkt het een uitkomst. Bij SAJV worden hen de vaardigheden bijgebracht die hen in staat stelt om makkelijker naar een hoger team door te stromen. Hiermee hebben we een vruchtbare bodem voor groei van de vereniging gecreëerd. In Weesp kunnen we dit door beperkende randvoorwaarden (geen zaalruimte, geen trainers) niet aanbieden.
Een ander aspect waar Oberon van profiteert is het “train de trainer” concept. Een aantal trainers hebben deelgenomen aan clinics en cursussen die door SAJV worden georganiseerd. Deze aanpak zorgt ervoor dat ook het niveau van onze trainers toeneemt. Nieuwe trainingsconcepten vinden op deze manier snel hun weg naar onze vereniging. Zelfs dames 1 profiteert daarvan. Jonge meiden kunnen makkelijker mee en de trainer van dames 1 heeft bij SAJV zijn VT3 cursus gedaan. Zo wordt iedereen er beter van. SAJV werkt dus ook in Weesp!

Ron Heeren, trainer Oberon


 
Geen nieuwsberichten gevonden
Sponsor
SAJV werkt samen met:
Terug naar boven